Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä

Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää verkkokaupan sisältöä, hintoja, valikoimaa sekä toimitusehtoja.Verkkokaupan asiakas tilatessaan sitoutuu noudattamaan sillä hetkellä voimassa olevia toimitusehtoja.

Yhteystiedot

TampereMissio ry
Aleksanterinkatu 31 A 1
33100 Tampere

kauppa@tamperemissio.fi
puh. 040 626 2530

Y-tunnus: 0155575-3

Tilaukset

Tilauksen tekeminen edellyttää täysi-ikäisyyttä ja oikeiden yhteystietojen antamista tilauksen yhteydessä. Henkilötietosi voidaan tallentaa asiakasrekisteriin.

Maksaminen ja maksuehdot

Tuotteiden hinnat esitetään euroina, ja ne sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron. Verkkokaupan maksunvälitystarjoaja on Paytrail Oyj, joka näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla. Paytrail Oyj välittää maksun edelleen kauppiaalle. Hyväksyttyjä maksutapoja ovat verkkomaksu, maksukortti ja lasku.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Katso toimitusehtojen kieliversiot » 

Toimitus

Sähköiset tuotteet toimitetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupan tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Jos haluat palauttaa tuotteet, ole yhteydessä kauppa@tamperemissio.fi Sähköisten tuotteiden (kuten e-kirjat) palautusoikeus päättyy, kun virheetön tuote on toimitettu asiakkaalle. Postitse toimitettavien tuotteiden palautusten postikulut maksaa tilaaja, muutoin palautuksista ei peritä maksua. Maksunpalautus tehdään asiakkaan tilauksessa käyttämälle maksutavalle.